FORUM KLANU UNBALANCE LANCERS
Siudi napisał:
ok ja gram
/ a to co zrobil smoq to jest gorsze niż zal.pl to juz całkowita porazka on nie ma prawa zachowywać się jakby był kurwa nie wiadomo kim kurwa władcą i panem i nie ma prawa osądzać innych !!! WONNNNNNNNN
nie gram
Idz sie rozpłacz, bez kitu zachowujecie sie jak małe dzieci :X Smoq trochę przesadził żeby kasować forum i rezygnować z klanu bo 2 -3 osoby nie mogą sie dogadać :> co to jest na tle 60 osób chętnych do gry, można było to załatwić w inny sposób. Jak mieliście stroić takie fochy to dobrze ze to sie rozpadło teraz a nie w czasie gry. A ty siudi tez sie ogarnij :>
Deciver: kaman o to ze wkurwia mnie koles ktory mysli ze wszystko moze napisac bo ktos cos zjebal.. Smoq nie popisal sie ale bluzganie na niego jest jeszcze bardziej zalowe... Tez nie mam zamiaru ogladac popisowek kolesi ktorzy lepiej znaja Cla.
Siudi napisał:
ok ja gram
/ a to co zrobil smoq to jest gorsze niż zal.pl to juz całkowita porazka on nie ma prawa zachowywać się jakby był kurwa nie wiadomo kim kurwa władcą i panem i nie ma prawa osądzać innych !!! WONNNNNNNNN
h0t:
1.Smoqu ma takie same prawa jak Pysku wiec mogl to robic;]
2.To z początku jego forum wiec może robić co chce, chciał pograć z kumplami, ale widocznie są tu ludzie mniej ważni i bardzo ważni wiec nie doszło to do skutku
3. nie obrażaj smoka bo ci zrobię wjazd betoniarka na chatę
4.s51 ftw!
Ostatnio edytowany przez Rosik (2008-06-03 12:25:43)
psychoX napisał:
a ty rosik nie powinienes nic pisac nie grasz z nami nie wiem na chuj tu jestes i mieszasz jeszcze bardziej ale mnie to jebie co bedzie z klanem itp ja sobie dam rade nawet gydbym mial grac sam.
to nie Rosik pisze xD
psychoX napisał:
a ty rosik nie powinienes nic pisac nie grasz z nami nie wiem na chuj tu jestes i mieszasz jeszcze bardziej ale mnie to jebie co bedzie z klanem itp ja sobie dam rade nawet gydbym mial grac sam.
RoSiK:
HAHAHAHHA to nie ja pisałem.
A grac miałem ale jak poczytałem kilka postów tych waszych kaganow z HG to imo wolabym z Milfe grac ;]
Pozdro 600